Endelig Påske"ferie"

Det kreative hjørne

Der nydes at der kan slappes af som man nu kan med en baby i hytten, men store tøsen nyder der ikke står nogen lektier på programmet i denne uge.
Og nu fik vi jo meldingen om at hun fortsat skal have hjemme skole til 10 maj, hold nu kæft en måned mere, men den måde at undervise på, og uoverskuelige lektier, men vi må tage det som det kommer, så hun når dem hun når der dermed basta, så må de jo dumpe hende eller ej, syntes sgu de er lidt urimelige, men heldigvis skal hendes karakter da ikke bruges til noget.
Men hva pokker sker der for at de små skal tilbage efter påske? Er godt nok spændt på hvordan de vil løse det, at de skal holde afstand, og snot og savl og flere overfalder der røres af mange børn, ja ja det da godt de voksende kan få lidt arbejdsro derhjemme igen, men tror sgu hun skyder sig selv i foden hende Mette F, hun har fandeme klaret det så flot og har rost hende til skyerne, men det her ved jeg sgu ikke rigtigt hva jeg har at sige til.

Nå men her hjemme bruges der tid til kreative tanker og ideer, og så må vi prøve at fører dem ud og se om det lykkedes, men vi har da fået sendt påske hilsen ud og malet en masse sten, og nu skal der laves lidt andet, vi skal jo nødig gå hen og kede sig i denne tid 🙂

Havde lige givet Baby L mad, og hun var lige faldet i søvn, og jeg var begyndt at lave lidt kreativitet, hvor telefonen lige pludselig ringer, det var Olde/Bedstemor der spurgte om jeg var alene hjemme, jo alene og alene, Taya var her da og Baby L sov, jamen så skulle jeg lige komme til hendes køkkenvindue, jamen det var jo ikke lige sådan en gå tur på 1 minut til hendes køkkenvindue 😉 Nej men så hopper du lige på cyklen og skynder dig at komme – Ja ok ok, når Bedstemor siger kom, så kommer man altså Hihi.

Så jeg måtte lige i lidt tøj og så cyklede jeg på cyklen afsted til Bedstemor, hvor jeg så kommer ned og så havde hun påskeæg til os, eller til Taya og Baby L skulle også have noget så der var et lille kinder æg, også selvom hun godt vidste hun ikke kunne eller må spise det, så skulle hun have og ikke snydes,  og så en lille æske chokolade til mande og jeg, den skønne/skøre kvinde kan man andet end at elske hende, Nej vel ?
Og så hoppede jeg ellers på cyklen og hjem ad igen.

Da jeg kom hjem var Baby L vågnet igen, så kunne hun lige være med til den kreativitet jeg lige havde fundet på, og så faldt hun ellers i søvn igen, som nu gav mig tiden til at få skrevet det her indlæg, så nu mens kreativiteten bliver færdig lavet, ja så vil jeg smide fødderne op i sofa og slappe af lidt indtil Baby L vågner igen og vil have mad 🙂

Pas på jer selv der ude…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig Påske"ferie"