Slut med Antvorskov skole - Ansøgning til Efterskole sendt

Psoriasis i graviditeten

Jeg har psoriasis, og det er sgu en hudsygdom fanden har skabt.
Men har overlevet indtil videre, men nok også fordi jeg altid har kunnet holde det nede, med lysbehandlingen.

Men lysbehandling og en baby i maven er ingen god kombi, så har jo ikke kunnet holde det nede, mens jeg var gravid 🙁 så det har virkelig fået lov til at slå sig løs, det har aldrig været så slemt før, der er døde hud skaller over alt i hytten selv i sengen, det er fandeme frastødende, kunne tude når jeg så min krop i spejlet.

Men nu er Baby L kommet til og jeg har nu mulighed for at starte lysbehandlingen op igen, men for at det kunne ske, skal man jo lige have en henvisning til hudlægen og så en tid.
Normalt plejer der at være op til 3 måneder før der er tid, men da jeg ringede i sidste uge efter at have fået en henvisning fra egen læge, var der lige pludselig kommet andre boller på suppen, for hun sagde jeg kan se du plejer bare at få lys, jeg sætter dig ind til sygeplejersken imorgen, så kan du nok komme igang med det samme 😀
Det var dælme en dejlig besked at få, at man ikke skulle vente 3 måneder.

Så i torsdag kom jeg der op og jeg fik en omgang lysbehanling med det samme, og nu hedder det lysbehandling tirsdag og torsdag. 😀 De har så lavet noget nyt, man får ikke en tid mere, men nu er der bare et tidsrum man skal møde op på og så kommer man ind efter tur.
Så nu er det jo så lige det, efter de er flyttet er der ikke plads til jeg kan have Baby L med, så om tirsdagen må jeg ty til fastermormor, så kommer hun og holder øje med Baby L, så længe hun kan, da lysbehandlingen er i tisdrummet
kl. 9 – 12 og så om torsdagen er det  fra kl. 9 – 11 og så fra 13 – 16.30, så om torsdafen må jeg vente til mande er kommet hjem, så han kan være hjemme ved lille pigen, mens jeg daffer op og får lys.

Er så glad for at komme igang igen, og jeg håber virkelig det går hurtigt, og lyset får slået psorirasisen ned i en fart, så jeg bare kan komme til at syntes bare lidt om min krop igen, men når man så sidder her hjemme og ved man skal afsted, tænker man, argh jeg magter ikke, det tager jo ingen tid, men det er det der med at det der tager tid, det er fandeme at få tøjet af og på, men det skal gøres og i sidste ende ved jeg det hjælper. Eller det håber jeg, det har jo trods alt hjulpet før, men der var det jo overhovedet ikke i samme stadie som det er nu, men jeg håber 🙂

Det jo tirsdag i dag, så nu venter vi på at fastermormor kommer, så jeg kan komme afsted til lys 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med Antvorskov skole - Ansøgning til Efterskole sendt