Til lægen - men klarede det selv

Slut med Antvorskov skole – Ansøgning til Efterskole sendt

En hurtig beslutning blev taget med anbefaling fra julemærkehjemmet, ansøgningen er sendt.

En Baby L med forstoppelse og en dårlig Taya-pigen, dagen starter ok, og efter vores hjælp til Baby L igår, var natten skøn og normal, hun fik sovet og vi fik sovet. Taya startede aften igår med at være dårlig med svimmelhed og opkast, og til morgen var hun stadig skidt, men grundet problemer med skolen eller nærmere hendes lærer, så sendte jeg hende afsted, men havde dog skrevet i hendes kontakt-bog om igår og at hun stadig var skidt her til morgen så hvis hun brokkede sig over at være dårlig, skulle de sende hende hjem, og ikke blive ved med at trække den ud, fordi de har jo “truet” hende før med hendes fravær og over at vi så kan miste børnepengene, hvilket jeg også har skrevet en kæmpe skrivelse med til dem, med hjælp fra faster, som hun jo ikke har været så klog at svare på heller, og ej heller undskyldt over for Taya.
Nå men skrev i kontakt bogen at de skulle sende hende hjem hvis det var for vi var hjemme. Ved 10-30 tiden skriver Taya hun er virkelig dårlig, men læreren bare siger, vent lidt vi ser det lige an, og der sker ikke noget.
Så blir jeg sgu gal, jeg hopper på cyklen og cykler op efter hende, men runder lige kontoret først og siger jeg kommer blot for at hente min pige, efter som hun skriver hjem og er dårlig hvilket jeg også har skrevet til læreren at hun var igår aftes og de skulle sende hende hjem, men det har de så ikke gjort, om de skulle true hende med at vi fik frataget børnepengene igen eller hvad var grunden til at de ikke ville sende hende hjem, så derfor måtte jeg jo selv møde op og hente hende , men ville lige runde kontoret først og ikke bare trampe ind i klassen og hende.

Søren Ranthe inspektøren havde åbenbart hørt mig, og spurgte om jeg ikke lige ville ind og have en snak, for han ville da gerne lige høre om det lidt nærmere.
Så han fik jo så hele historien om alle Tayas svigt, samt hun har så meget mistillid til de voksende på skolen, efter alle disse lærer skift der har været hvert år, siden hun startede i 0. klasse. Og om hendes ophold på julemærkehjemmet hvor godt det havde været for hende, men at hun nu var knækket igen, og vi virkelig fortrød at vi havde taget hende tilbage på antvorskov skole, det skulle vi virkelig aldrig have gjort.
Men vi håbede jo at det blev bedre i 7 klasse, men nej nej så er det bare en lærer der jorde hende ned, hva pokker er det for noget.
Så nu leder vi altså efter anden skole til 8 klasse, og Søren var i sin fulde forståelse og ville hellere end gerne være behjælpelig med anbefaling til anden skole, eller trække i nogle snore, men vi var på udkig efter en efterskole, hvor hun kan få 8 og 9 klasse, for nu var vi trætte af skolen, det var han jo ked af, og havde ønsket vi havde taget fat i ham selv noget før, men man blir jo altid bare henvist til Britta, sou chefen.

Men da vi havde snakket og han nok havde skrevet A4 sider ned mens vi snakkede, sagde han og nu vil du gerne have Taya med hjem, jo tak, det skulle jeg få han ville selv hente hende i klassen.

Så tog vi ellers hjem, og ja så gik vi igang med at lede efter efterskole, og manden min fik den pisse gode ide, hvorfor ikke ringe til julemærkehjemmet for at høre om der var en efterskole, som var lidt alla julemærkehjemmet, hvor de kan lærer de samme ting igen og sådan, hvor de så anbefalede livsstil efterskolen Hjarnø, og den var faktisk ny, som en del af BGI akademiet, som er en efter skole som evt børn fra julemærkehjemmet kan søge ind på, for at komme videre og opret holde de værdier de lærer på julemærkehjemmet.

Nok er den langt væk, men det er lige det Taya har brug for, og faktisk for et par dage siden spurgte hun selv om der ikke var en efterskole, alla julemærkehjemmet, og sørme så, godt vi ringede til julemærkehjemmet, ellers havde vi da aldrig fundet den.
Så ja nu har vi tilmeldt hende et prøve døgn der, som man kan få hvis man har været på julemærkehjem, som allerede er den 3 april, og så har vi skrevet ansøgning for 8 og 9 klasse til hende, så er det bare at vente og se, men mon ikke det skal lykkedes, men nu skal der spinkles og spares, for en efetrskole er ikke helt billig, nok selvom man får elevstøtten fra staten, men vi må lige få undersøgt lidt fonde og sådan, det skader jo ikke.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til lægen - men klarede det selv