Mors "lille" tøse-pige

Kulturnattens Skoleprojekt

I år var Tayas klasse 4.C en af de klasser der var blevet trukket til at deltage i et kunst projekt i samarbejde med Kunst Galleriet, hvor de skulle lave deres egen fortolkning af Salvador Dali’s værker.

Som så igår blev udstillet på Sct. Michaels Nat – også kaldet Kulturnatten, på Gammel Torv.

Og sikke da et fint og flot arbejde Lærer og elever har fået lavet, som så var så velfortjent en sejr af 1. Pladsen
Hvor er i seje altså! Tillykke til 4.C

Taya havde ikke været i skole, men feberen var faldet, og hun ville så gerne op og se og være med til præmie overraskelsen, og når der ingen feber var skulle hun have lov til det.
Men først mødtes vi med Sviger-mekanikken på den Kinesiske hvor svigermor ville give mad, så der blev spist, og dog, man kunne stadig se Taya ikke var helt på toppen, for hun tog en portion mad, som ikke engang blev spist op, samt hun fik en mellem cola, som hun nok normalt plejer at kunne tømme på ingen tid, men ikke engang heller den kunne hun drikke, måske der lige var svundet 1cm af cola fra glasset 🙁

Da Kl. Blev lidt i 18 gik vi ned scenen hvor vi mødtes med resten af hendes klasse, som stod så klar og eder spændte på hvordan det gik dem.

Og først blev den fælles 4. Plads nævnt og der blev Antvorskov ikke nævnt, og så blev der endnu mere begejstring i ungernes ansigter at se, for så betød det jo at det enten blev 3 – 2 – 1 og da 3. Pladsen blev nævnt var det heller ikke Antvorskov, og ja det siger jo sig selv, endnu mere begejstring og så blev 2. Pladsen nævnt og det var heller ikke Antvorskovskov og så var der jubel hoppen og skrigen for det betød jo de VANDT, hold da kæft et fantastisk syn at se, og helt sikkert det var så velfortjent, for ud af de klasser der var med så var Antvorskov, faktisk den eneste klasse hvor der var folk ved standen/udstillingen hele tiden hvor der var nogle der gik på stylter og en der sad og spillede på en kling kling ting instrument, som jeg ikke kan huske hvad hedder, så de havde helt sikkert fortjent denne sejr, i er sgu for seje 4.C 😀

image image image image

Efter præmie overraskelsen gik vi lidt rundt og fik en tår øl, og så kørte jeg Svivs og Miamaya hjem, for Bondemose brødrene ville gerne drikke øl, så Taya og jeg kørte dem hjem, hvor efter vi så kørte hjem til os med bilen, og så gik vi ellers op i byen igen, hvor jeg fik en øl mere og Taya en sodavand, men så havde klokken også slået Taya var flad, rigtig godt flad og ville hjem, så hende og jeg gik hjem og Martin og Svovs fortsatte i byen.

Var vågen flere gange, hver gang Taya hostede, og sidst var kl. 2.30 og der var min mand stadig ikke kommet hjem.
Kl. 7 da jeg vågnede lå min kære mand nede på sofaen, så hvornår han er kommet hjem det må guderne vide, men han havde ikke sin mobil, med i byen og kan se han var på Facebook ved 6 tiden,  så der må han da ha været hjemme, medmindre han har været på et andet sted, og det der er skrevet giver ingen mening, så det glæder jeg mig da til at høre nærmere om.

For da jeg prøvede at få liv i ham for at han i det mindste kunne gå op i seng, var jeg bare en dum kælling og skulle bare lade ham være, jamen tak skat jeg elsker da også dig 😉 skal da nok lade være med at tænke på du måske ville ligge bedre oppe i sengen end samme-krøllet på sofaen, hvor en hund tramper rundt på dig, men godt ord igen kællingen skal da nok lade dig være 😉

Måtte også ringe og aflyse hans tandlæge tid han havde her kl. 9, store fjols men ja ja når brødrene er i byen så er det altid spændene at vide hvordan det ender.

Det var måske lidt for tidligt at få Taya med ud igår, for nu er feberen her igen 🙁 Men der var jo ingen feber igår, for havde hun det, var vi også blevet hjemme.

Men nu er den her igen, sikke noget øv, så nu er hun puttet under dynen og sover igen, håber godt nok snart hun er frisk min “lille” pige, for det er sgu overhovedet ikke sjovt at se hende sådan 🙁

Nå men måske jeg skulle slutte af, og så bare smide mig på sofaen og så vente på tøsen vågner og ikke mindst manden, for jeg skulle også gerne i Bilka, kan jo ligeså godt udnytte at jeg har bilen og så komme derud og få handlet stort ind.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors "lille" tøse-pige