Idian Tikka Masala - Buzzet

40% syn på højre øje

Efter et par måneder hvor Taya har brokket sig over sine briller, og at hun får hovedpine af at have sine briller på, var det nok på sin plads, lige at komme en tur op til øjenlægen, og får tjekket øjnene.
For måske der var sket ændringer så det ville hedde nye briller, så i dag havde hun tid.

Da vi kom der op, kom hun ind med det samme, eller ind for at få dryppet øjnene med det samme, og hun hader det, og jeg havde jo sagt at det var nok det der ville ske. Så hun vidste det jo godt, men hun havde nok håbet på at det denne gang ville kunne undgås, men biksen biksen, sådan gik det ikke.

Hun fik dryppet sine øjne og så gik vi en tur rundt byen lige at få lidt luft en halv time, inden at vi gik tilbage til Pia Soelberg (øjenlægen).
Hvor vi kom ind med det samme og så blev hendes øjne testet og målt og så videre.

Der var ingen ændringer, og efter som vi jo havde gjort hvad der kunne gøres med klap-træning fra da hun var 4 år, ja så var der ikke meget at gøre mere, og ingen grund til nye briller.

Hendes syn var på 40% på hendes dovne (det højre) øje og så 150% på venstre øje.

Umiddelbart kunne hun ikke sige noget eller se en fejl, men det kunne muligvis sagtens være en med født fejl på det ene øje, men hun kunne ikke rigtig se noget, da hun tjekkede og målte, der så de fuldstændig ens ud.

Men Taya var nærmest lykkelig over at hun ikke behøvede at skulle komme der mere, og nu havde øjenlægen sagt, at hun ikke behøvede brillerne mere, for de gjorde ikke mere for hende.

Som mor sidder jeg så tilbage her og tænker, Hmmm der må vel kunne gøres noget, og det spurgte jeg hendes også om og der ikke var andet der kunne gøres, men der sagde hun nej.
Hmmm så jeg ved faktisk ikke om jeg skal juble eller græde, for jeg syntes sgu da det er nederen at hendes syn er så svagt på det højre, og tænker noget må der vel kunne gøres? HVad med de der laser operationer som nogle får? Hmm ja jeg ved det ikke, men lige nu køre det bare lige rundt i hovedet på mig, må lige undersøge det nærmere senere om der ikke er noget man evt kan gøre.

[easy-image-collage id=2932]

Det var ellers meningen hun så lige skulle have styr på det sidste til hendes matematik aflevering,  her da vi kom hjem, meeen det må hellere vente til i morgen, for ja når man har fået dryppet øjnene så er ens syn lidt sart, så hun ser ikke så godt, og hun går hele tiden og tjekker i spejlet for hendes pupiller er giga og til at starte med fyldte de det hele, men nu er de ikke så store igen med stadig store og hun går jo hele tiden og holder øje med hvornår de er normal størrelse igen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idian Tikka Masala - Buzzet