Påsken i billeder

Første dag på nye job

I dag var første dag på det nye job, det var en sjov men fed følelse, blev hentet kl. 5 i morges af chefen selv og så kørte vi til firmaet, hvor jeg fik bilnøglen i hånden, og den stod der, så køre du bare efter mig, til at starte med er dagene korte, for jeg skal lige ind i det, og så lover hun at der hurtigt nok skal blive fyldt timer på, så det håber vi går stærkt, men må indrømme det var sgu lidt hårdt i dag, i sær trappe vasken Haha, det sgu mange år siden jeg har vasket trapper, så kom bag ud, men ja ja jeg skal jo lige ind i det, men mødte kl. 5 og jeg var hjemme kl. 11 fed følelse, bare det der at arbejdet er overstået, og så kan man bare lave ingenting, og slappe af og ikke mindst nyde familien her i aften inden sengen kalder, det blir dælme dejligt 🙂

Efter job havde jeg lige en aftale i Køge, så skulle lige ud og hente svigermors bil, og var i pænt god tid, så hvorfor ikke lige svinge ind forbi Kroppens Hus, vidste jo Knirke var på job til kl. 14, så det gjorde jeg..
Den første jeg møder er ejeren selv der kigger på uret og siger, du da godt nok tidligt på den, men nej for jeg var jo stoppet, hun blev helt underlig i hovedet, og sagde jamen hva så med os, jaaah der skulle da gerne komme en nu her, og overtage, nej nej nej, hun håbede da hun var ligeså god som mig, årh det varmer sgu, at se eller høre at hun har været glad for mit arbejde og jeg.

En fysioterapeut kommer også ud i receptionen og henter en patient og smiler og siger, ej hvor var han glad for at se jeg var tilbage og havde fortrudt mit nye job, Det sgu dejligt at vide at man har været så værdsat, kommer sgu til at savne mit Hus, Og Knirke, men hun stopper også snart men en ordentlig krammer hun fik, og så lovede jeg hende at jeg måske kom torsdag, men nu må vi se for nu har jeg lige fået lavet en anden aftale torsdag også, så måske det blir fredag i stedet.

Men første dag på nye job er veloverstået og en ny venter i morgen, og en firma bil stående ude på vejen, ja hvem havde troet det? Mange har ikke troet på mig, men jeg har vist at jeg kunne, og må nu gerne være stolt af mig selv..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påsken i billeder