Hvilken Påske

Ny madkasse – f….. Med mit hoved

Dem der kender mig ved hvor svært jeg kan have det ved at der sker nye forandringer. Og den her er sgu nok lidt dum, og  i tænker hvad kan problemet være?

Taya har fået ny madkasse, for det ville hun gerne så det fik hun, og de sidste par år, har vi haft to madkasser, der var ens, og jeg havde min måde at pakke den, hvordan madderne skulle lægges i og det grønne og sådan.
Men når der så kommer en helt ny madkasse, som madpakken skulle pakkes i for første gang i går, Danm det var lige til at gå i stå over, og jeg hader i forvejen at smører madpakker, fordi Taya bare vil have sådan nogle kedelige  flade rugbrøds madder, hvis hun nu ville have noget anderledes, som en lækker sandwich eller noget, ville der da være noget ved det, men niks får hun ikke sine røv kedelige rugbrøds madder, jamen så spiser hun ikke sin madpakke.

Og ja så må jeg jo give hende det hun vil have, så jeg er sikker på at hun spiser noget 🙂

Men igår da madpakken skulle pakkes i en ny madkasse, det fuckede sgu lidt med mit hoved, og ja det gik nu og maden blev pakket og kom med i tasken, så nogle gange kan jeg da godt tænke, hvor er det bare dumt, når jeg ser tilbage på dagen, men ja måske men alle andre der lider det samme som jeg, kender fuldstændig følelsen… 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken Påske