Onsdag = ingen aftensmad

En tur til vagtlægen

Kl. 16 ringede jeg til lægevagten, men der var 12 minutters vente tid, så sad man der og ventede, men den mest irriterende vente musik i øret. Hvorfor skal der være vente musik, kunne de ikke bare spille noget radio i stedet for sådan en pling pling kling kling ding ding lyd.

Hvis ikke man er bims i bøtten så blir man det da i mens man venter. Men efter 15 minutter men den afskyelige vente musik i øret, blev jeg nummer 2 i køen og efter 20 nummer 1, og Jubiii endelig stoppede musikken i mit øre og en mande stemme kom til i øret 😉

Han syntes vi skulle komme ud en tur så der lige kunne blive lyttet til hende og sådan så det va fint, vi fik en tid til 16.50.

Så jeg måtte hurtigt få hende i noget tøj, og så måtte vi ellers op på cyklen. Ja nu tænker nogle jo nok, hvorfor jeg tager cyklen med mit feberramte barn.
Meen tja når det sådan set er vores eneste transportmiddel ja så er det derfor, og jeg kunne jo også ha valgt at gå med hende, men så havde vi ikke kunnet nå det til tiden, og hvis vi skulle gå, ja så ville vi ha været 20 til 30 minutter om at komme der ud, og på cyklen tog det kun 10 minutter.

Vi nåede lige at køre hendes sundhedkort igennem scanneren, og sætte os, så blev hun kaldt ind.
Lækkert at der ikke var vente tid. 🙂
Så vi kom ind og der blev lyttet og trykket her og der, hun havde lidt hævede kirtler på halsen, og han tog også hende temperatur som sagde 38.8, men der var intet at høre på lungerne, og halsen så fin ud og intet på ørene.
Så det var bare en virus, ih hvor er vi glade for virusser NOT, men ja så var der jo ikke andet at gøre end at cykle hjem og passe sengen, og drikke en masse væske, for mad gider hun ikke have så meget af, selvom hun er sulten, men når hun så får mad blir det ikke spist.

Så nu håber vi bare at den virus snart vil pakke sammen og smutte så langt væk som muligt. Så hun kan være klar og frisk til fredag.

Men er hun ikke det, så er der desværre ikke så meget andet at gøre, selvom hun blir rigtig rigtig ked, men er man syg er man syg, og så kan man ikke gøre så meget andet end at passe sin seng, så man kan komme ordentlig på toppen igen.

Her efter maden blev hun smidt i et dejligt varmt bad, og efter badet virkede hun lidt mere frisk igen, så Martin og hende sidder lige og spiller et spil skak 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdag = ingen aftensmad