Fantastisk aften i går...

Tøsen sendt på tur med Farmor

Så er tøsen sendt afsted på tur med hendes skønne farmor Ingrid.
Taya kom hurtig hjem fra skole med tasken, og så skiftede hun ellers lige hurtigt tøj, og pakkede en lille taske med tandbørsten og sådan, til overnatning, og så var det ellers op på cyklen og afsted til stationen.

Taya var jo noget utålmodig, så da vi havde stået i 2 min og ventet, måtte hun jo hellere ringe til hendes farmor og spørge hvor hun var, selv om jeg sagde rolig nu hun er nok på vej, hun kommer jo ikke forsent, nej nej men hun ville bare lige høre 😉

Så farmor sagde hun ventede på taxaen, som skulle komme om 2 min.

Da vi sidder der ser jeg Taxaen, og farmor Ingrid sidder i, og det var jo ikke hvilken som helst Taxa, det var Tayas morfars Taxa, så jeg siger til Taya at hun kan da løbe der over og sige Hej, må jeg siger hun så, Ja selvfølgelig, hvorfor skulle du ikke det.
Så hun løb der over og sagde Hej til Farmor og så bagefter Hej Morfar, han kunne vidst ikke kende hende til at starte med, men det sagde han var nok fordi hun ikke havde briller på.
(fortalte hun mig da de kom over til mig bagefter, for jeg holdet mig laaaangt væk)
Men hun kravlede da også ind over passager sædet og så gav de da hinanden et kram, så det jo godt nok.

Men så sagde vi ellers farvel, så de kunne gå til toget og tage til Roskilde efter hendes farmors nye gris.
OG nu tror jeg bare at jeg vil ligge mig på langs og lave NADA…
Kan i have en fantastisk fredag og weekend, kan ikke love jeg når at skrive i løbet af weekenden, men nu må vi se, man skal jo aldrig aldrig 😉

image

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk aften i går...