Fredag igen igen

Fantastisk søndag

Så er det ved at være slut, med vinterferie og weekend, men hvis man spørger min mand hvad weekend er, så ved han det nok ikke. For han har ikke haft weekend, men nu tælles der ned, for på onsdag går han til 14 dages ferie, og de er bestemt tiltrængt.
Men så er spørgsmålet så hvor meget ferie han får, for han har lavet en liste med det han skal ordne og gøre her hjemme 😉

Nå men lad mig lige springe et par dage tilbage, til fredag, hvor vi jo skulle ud til oldefar.
Kl. Lidt i 16 stod Taya og jeg derude og oldefar var ikke hjemme, men han var nok på vej, for han vidste jo at vi ville komme kl. 16
Han kom også 5 minutter efter, og ja så var det jo ellers ind og få ordnet kyllingerne og gjordt klar til at sætte i ovnen, så kunne jeg lige nå en tår kaffe og lidt hygge snakken med Memse inden de blev sat i ovnen og der skulle skrælles kartofler.

Ayse kom og så blev vi enige om hun også ligeså godt kunne spise med, og jeg fik lidt skæld ud af Memse hvorfor jeg ikke havde inviteret Lisbet og Christian til at komme og spise også, men det jo ligesom ikke min opgave at invitere når det er hans hjem.  Og fik også hørt mange gange at sådan lavede Lilian ikke kylling flere gange, men nu er jeg jo heller ikke min farmor,
Janni og Søren kom også de havde lige været et smut på kirkegården inden de kom.

Så var der sådan set også mad, og det smagte godt, og hørte da heller ingen klager, og selvom det ikke var som farmor lavede det, var Memse godt tilfreds med menuen alligevel så det var dejligt.

Efter maden var det kaffe tid og vi aftalte at vi skulle mødes den 5 marts hvor Janni og Søren så kommer herned igen, og så skal vi ud og kigge på sten til Famses grav, og så bagefter tager vi en tur ud til Sirma og dem.

Kl. 20.30 var det på tide at tænke på at vende snuden hjem ad, og Taya var ikke så begejstret for på vejen ud til oldefar opdagede vi at hendes dæk ikke havde så meget luft, men vi blev alligevel enige om at det nok gik hjemad også, bare vi cyklede stille og roligt, og ikke over for mange bump, sten og grene.
Martin og Xargo mødte os på Frederikshøj, så det var ikke så tosset, og ja så var det ellers bare hjem og lægge sig på langs.

Lørdag skulle manden min arbejde, og ja jeg skulle vaske tøj, men så langt nåede jeg slet ikke for havde det godt nok skidt, lys og lyde kunne jeg slet ikke magte, så det blev bare til en dag på sofa, og da Martin kom hjem fra job smuttede jeg i seng.
Han klarede aftensmaden og jeg kom lige ned for at spise, men appetitten var slet ikke at finde, så jeg hoppede op i seng igen.
Der kom MGP så det måtte jeg hellere følge med i fra Ipaden, for så jeg sådan kunne snakke lidt med om det hvis Taya skulle snakke om det.

I dag søndag vågnede jeg og havde det fint igen, så fik min morgen kaffe og så blev der ellers tørt lidt støv af og støvsuget, med den nye støvsuger, for onkel Christian kom forbi med Famses støvsuger og nogle blomster krukker jeg ikke lige have fået med deroppe fra. Han fik også nøglerne til Famses lejlighed, for nu skal jeg jo ikke derop mere.
skønt med en støvsuger der kan klare hele stueetagen uden at blive godt varm efter kun et par minutter 🙂

Mande min ringede hjem kl 12.15 og sagde han var færdig for i dag, så dejligt han havde ellers sagt han nok ville være ude til kl 15.
Da han kom hjem, begyndte mit hoved igen at te sig, da han lige råbte lidt af Xargo. Hmmm tænkte jeg er det min mand jeg ikke kan tåle 😉
Ej godt ord igen, nu glædede jeg mig bare til Svivs og Svovs skulle komme med prut-fisen, så jeg kunne holde og nyde hende.

Da de kom rendte jeg så lige rundt i haven, for at lave lorte arbejdet,  og inden jeg nåede ind var Svovs og mande min kørt med hundene, som skulle en tur ud på Soldatermarken.
Så da jeg var færdig og kom ind, så tog jeg prut-fisen over i mine arme, hun er det skønneste, og man blir bare straks fyldt med kærlighed, hun er så lækker og kan slet ikke få nok af hende.
Man kan ikke andet end at elske den lille prinsesse Miamaya.

Nu er dagen ved at være omme og takker for en skøn søndag og tak til Svivs, Svovs, Tjalfe og skønneste Miamaya for besøget, kom snart igen, man kan jo slet ikke få nok af den lille prut-fis.
Og kære Svivs, du har mit nummer, så du skriver eller ringer bare, vil til hver og en tid være der for jer hvis i har brug for det.

image image image Miamaya image image image image image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag igen igen