Taya afleveret til hygge med sin Far

Kan man være mere stolt….

Ja undskyld jeg praler, men er sgu så stolt og nok lidt beæret, når min kære Svovs og Svivs ringer og spørger om jeg eller vi vil passe vores lille niece, mens de lige får ordnet nogle ting oppe i byen. 🙂

Armen altså hun er jo den dejligste lille prinsesse, og jeg nyder virkelig hvert sekund jeg får lov at nyde hendes nærvær.
Og når de så ringer og spørger om vi kan passe hende, så blir man sgu da også rørt og igen stolt, at de vil betro deres lille prinsesse til os.

Og sikke en time vi havde jeg nød hvert sekund hvert minut. De første 3 kvarter hold da op hvor hun pludrede, og smilte og grinte armen altså min Tante hjerte smeltede, hvis ikke man blir forelsket af det, så er man sgu da et skarn.
Nok er hun kun min niece, men hold kæft kan jo slet ikke beskrive den kærlighed der strømme ud i kroppen af mig til hende.

Ja elsker sgu denne lille over skønne, dejlige, smukke Prutfis af en prinsesse.

Tak til Svis og Svovs for jeg fik æren af at passe hende, og jeg står her til hver og en tid, hvis i har brug for det. 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taya afleveret til hygge med sin Far