Allerede en måned

Fredag igen igen

Så det blevet fredag igen, og for Tayas vedkommende er vinterferien snart ved at være ved vejs ende.
Tror bestemt at hun har nydt sin ferie, hvor hun selv sagde hun glædede sig til at sove længe, men sove længe det har hun bestemt ikke, men det har jeg i hvert fald, og hvor jeg dog nyder at hun blir ældre og er så selvstændig, klare morgenmaden selv hvis jeg ikke lige er stået op, og tøjet for den sags skyld, dog er det ikke lige altid at jeg mener at det er det passende tøj, og farve sammensætning, men hun klare det nu meget godt alligevel.

Her kl. 10.30 tog Taya så afsted med Jesper og Lukas, for Jesper har også ferie så han havde lovet ungerne en tur på Mac D. Så den tur tog de i dag, og uden Markus, så de var lidt glade især Lukas at lillebror ikke skulle med. Så er spørgsmålet jo så om han kan tie stille når lillebror kommer hjem fra børnehaven, for hvis ikke ja så er der sgu nok rama skrig. Men heldigvis er det ikke mit problem.

Senere i dag, går turen til Oldefar, for det er jo fredag, og nu var vi der ikke sidste fredag, da jeg jo var oppe og gøre Famses lejlighed ren sammen med Ayse. Vi var der så et ikke smut i onsdags. Men i dag skal der laves mad igen, og som bonus kommer Faster Janni og Onkel Søren også ned, så er sikker på det nok skal blive en hyggelig aften, så må vi bare håbe at min madlavning er tilfredsstillende 😉
Men det kan kun tiden vise, men menuen består af ovnstegt kylling med kartofler og brun sovs, så det ikke altid skal være en farsret. Så vi krydser for at det nok skal blive godt.

Nu vil jeg, ja hvad vil jeg egentlig, måske hoppe en tur under bruseren og så vente på at tøsen er hjemme igen, men burde egentlig også finde støvsugeren frem, og håbe på den lige kan klare turen, selvom at jeg tvivler, for den kan måske lige klare gangen, og så er den brændende varm, og hvis jeg ikke slukker den selv inden den blir al for varm, så går den kold og virker ikke før efter et par timer igen hvis jeg er heldig.

Men kan i nu have jer en fantastisk fredag, det vil vi i hvert fald prøve på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Allerede en måned