Teenager in The House

Anmeldelse af arbejdsskade

Det er jo kun 2 måneder siden, at jeg stak mig på en akupunkturnål, på mit tidligere job, så hva gør det, som min driftchef dengang sagde jeg døde jo nok ikke af det lige nu, han havde da ganske ret, jeg lever da endnu…
Men når det så er sagt, så skal dette jo anmeldes som en arbejdsskade, hvilket han lovede at han gjorde, og også inden min sidste dag i dette firma, sagde han havde udfyldt papirene og sendt afsted.

Det undrede mig så derfor rigtig meget da jeg her den 15 maj, skulle sende mine sidste timer til ham, som jeg havde der, som gik ind under denne løn periode, som skal udbetales nu her til den første, at jeg endnu ikke havde fået nogen kvittering, om anmeldelsen.
Så da jeg Mailede min timer til ham, skrev jeg da også pænt, hvordan det gik og sådan, og så hvordan det gik med den anmeldelse, men da jeg ikke havde hørt noget som helst fra ham, måtte jeg til tasterne, hvor jeg Mailede til selve chefen, som jeg følte mig nødsaget til.

Spurgte om det var normal procedure, at når man havde opsagt sin stilling, at man så bare helt lod være med at svare på spørgsmål, og behandle sine tidligere ansatte på denne måde, for normalt plejede han at svare med det samme, når han fik timesedlen ind, men ikke denne gang, så jeg var jo også nervøs for om jeg så i det hele taget fik min sidste løn, men vigtigst var altså den anmeldelse, da det jo ligesom er lovpligtig at anmelde. Og så selvom at jeg jo ikke er død af det, og så er det jo egentlig ikke mig som skulle stå for omkostningerne af min re-vacciner, selvom jeg jo selv har lagt ud for dem, men det jo bare små penge, så det jo ikke så vigtigt, men princippet i at en arbejdsskade ikke er anmeldt, det dur dælme ikke.

Kern skrev til mig meget hurtigt efter at jeg havde trykket på send, og beklagede og ville selvfølgelig undersøge sagen, efter weekenden, så mandag skrev han til mig igen, om oplysningerne, til hvordan det skete, ja så kan man jo hurtigt regne ud at Charlie ikke havde gjort en skid 🙁 Og så kan jeg sikkert også kigge langt efter den anbefaling han egentlig også lovede at lave til mig 😉

I tirsdags tikkede der så en kvittering ind i min e-boks, utroligt, blir sgu så gal, og en arbejdsskade skal jo anmeldes forholdsvis hurtigt efter skaden er sket, men ikke her, så nu må vi se hva der sker, men som man siger bedre sent end aldrig eller hva?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teenager in The House