Sygdom... Det rent ud sagt LORT.

MFR vaccineret

Der har været så meget i medierne om vacciner, angående smittede med mæslinger.
Det fik mig til at spekulere og tænke, om jeg i det hele taget havde fået min MFR vaccine  (12 års vaccinen). Min mor kan jeg jo ligesom ikke spørge, da hun jo ikke lever, min far er udelukket, da ham har jeg ikke kontakt til, og da min mor døde da jeg jo var 10 år, og min far nok ikke den gang havde så meget styr på det, men jeg skal jo ikke kunne sige det, og den 3 person som helt sikkert nok kunne vide og huske det, ville helt klart være min Farmor, men hun er her jo desværre heller ikke mere.

Og ja nu tænker i sikkert, hvorfor ikke spørge lægen, denne ville jo helt klart kunne se det i mine læge journaler eller om ikke andet mit vaccinations kort.
Ja det ville de normalt kunne, men bare ikke med mig, for af en eller anden grund eksisterer mine journaler bare ikke fra efter at jeg flyttede fra jylland i 2006. Mine læge journaler fra de praktiserende læger jeg havde fra 1982 da jeg blev født og så til 2006, hvor jeg havde læge i Gørding og flyttede tilbage til Sjælland, pist væk er de. Selvom jeg dengang bedte  dem om at sende mine journaler til min nye læge, og som da også før havde fungeret, men et eller andet er sket på mystisk vis, måske det var i perioden hvor det hele skulle digitaliceres eller hva det hedder, men alt fra sygehuse med mine operationer og sådan kan de finde, bare ikke mine læge journaler, det dælme mystisk.

Men ja så jeg ringede til min læge for at høre hvordan og hvorledes, og hvad hun syntes, for jeg var jo i tvivl om jeg havde fået den, og eftersom de jo ikke kunne se det eller opsnuse det nogen steder, så rådede hun mig helt klart til at jeg skulle komme op og få mit stik.
Så nu er jeg blevet vaccineret mod mæslinger, fåre syge og røde hunde, så er jeg på den sikre side, heller det end at gå og være i tvivl.

Hvorfor så blive vaccineret? Ja hvorfor ikke? Det er mit valg og jeg har også altid valgt at følge Tayas vaccine forløb, ved godt der er mange der nu vælger at fra vælge dem, men jeg syntes det er for dumt ikke at tage imod, for kan noget forhindres ved en vaccine ja så er det bare min mening at tage imod, ligesom jeg eller vi, manden og jeg har taget den beslutning at vælge at lade Taya blive hpv vaccineret, hvor hun skal have den sidste her i denne måned. Hvorfor? Ja igen hvorfor ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdom... Det rent ud sagt LORT.