En snært af sommer

Barnepige – i dag er jeg ansat

Det er Onsdag og jeg er oppe og i gang. Kl. 6.30 var det ind og være barnepige for Lukas, som ligger med feber, så Carina og Jesper kunne tage på arbejde. Sådan hjælper vi hinanden her i vores lille række ? Dog er det ikke hele dagen, kun til kl. 11 for så kommer hans mormor og tager over, så skal jeg nok også lige ind og have en lille morfar, men nu må vi se.. Er i hvert fald glad for at kunne hjælpe, nu hvor jeg har mulighed for det.

I dag er jeg ansat og ikke længere praktikant, det er lidt vildt at tænke på, men det er dog stadig kun 3 timer, og ønsker mig gerne flere timer, så håber og krydser for at der måske bare lige kunne komme 3 timer mere et sted, for så kan jeg faktisk godt kunne komme helt ud af kommunens systemer, og det ville helt klart være toppen, efter så mange år som deres kaste bold. Men når det så er sagt, så min sidst sagsbehandler som jeg rent faktisk har fået lov at beholde i snart to år, hun har hørt mig, og støttet mig og det er altså vigtigt, at det er dig og dine behov der blir hørt og rent faktisk lyttet til. Som skrevet tidligere føler jeg mig også mere klar end jeg har været før, tror mere på det denne gang. Havde det været for 2år siden jeg blev sendt i denne praktik, så havde jeg sgu nok ikke klaret den, og den havde knækket mig. Men nu kan jeg række armene i vejret og sige jeg klarede den og føler mig så klar. Og at jeg er nået så langt havde jeg heller ikke klaret uden den vigtigste støtte i mit liv, nemlig støtten fra Manden min ? så tak for dig skat, din støtte betyder virkelig meget.

Nu skal jeg bare lige have styr på lidt små ting, som timesedler og en kontrakt skulle jeg jo også gerne have.

Taya ringede igår, så dejligt lige at høre fra hende for efter jeg er begyndt at arbejde aften, så er det svært lige at sidde og vente på hun ringer, men igår var jeg heldig at hun lige fangede mig, men ellers er der ikke meget hun snakker om, hun sad og ordnede sin negl for den var flækket. Men må indrømme hellere det end at hun slet ikke ringer ? Men hun nåede da at fortælle at ikke i morgen torsdag, men næste torsdag så kommer hendes klasse ned og besøger hende, og det glæder hun sig meget til, så det var dejligt at høre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snært af sommer