Helt forvirret til morgen..

Drømme, der skrammer…

Det har simpelthen været de mest mærkelige nætter, jeg har haft på det sidste. OG mega skræmmende, har simpelthen drømt der blev gjort skade på mig selv, ikke jeg selv gjorde det, men en anden, gad vide hvem, men det eneste jeg ser er en sort menneske-skygge.

Det mest skræmmende er det ikke bare var en nat, men flere nætter. Den første drømte jeg, eller så jeg mig selv, blive savet i småstykker 🙁 Natten efter var det der blev sat ild til mig, og jeg ser mig selv stå i flammer, og skriger, vågner op af jeg selv skriger, fatter ikke Mande min ikke vågner af det.

Så blir jeg også holdt nede under vand, hvor jeg ser angsten i mit ansigt, det er sgu skræmmende, at opleve sig selv sådan.

OG sidste nat, drømte jeg jeg lå helt lammet og bare blev tæsket, helt blodig.
Gad vide hvad sådanne drømme betyder, og vil jeg i det hele taget vide det, men skræmmende er det dæleme at drømme sådan noget om sig selv.

Men det mest skræmmende er nok det at se sig selv så hjælpeløs, og bare se ens liv bare svinder ud af en puha altså.

I nat var der heldigvis ingen drømme eller mareridt hedder det jo, men kl. 3 kom Taya og var græde færdig for hun havde haft en dårlig drøm, så blev hun puttet i min side af sengen og jeg lå så i smør-hullet, og kunne bare ikke falde i søvn igen, hold nu kæft hvor Taya ligger uroligt, så blev man sparket i maven og så en albue i øjet og ja jeg ved ikke hvad.
Så da Mandens ur ringede og han stod op så sov jeg dejligt igen, for så kunne jeg rykke over på hans side, sammen med Xargo, som altid hopper op på Martins plads ligeså snart han hopper ud af sengen 😉

Og jeg sov da vidst også alt alt for godt, for mit ur blev sat til udsæt flere gange og tror først jeg kom ud af sengen kl. 7.15 og så var der altså lidt Press på det, med søvn i øjnene fik jeg af smurt madpakke og så sendt tøsen afsted til skole 🙂

Udover de skræmmende drømme, har ugen der er gået været skøn, i søndags blev det til et par timers fodbold spillen sammen med naboen og alle ungerne, og ja så har jeg nok også været meget doven i denne uge, syntes ikke jeg har fået lavet en skid, udover lige at få vasket en maskine fuld tøj eller to, og så ellers lige feje og de almindelige gøremål man nu skal gøre hver dag 🙂

Nu sidder jeg her og nyder en tår kaffe, havde ellers en plan om jeg skulle have lagt mig en time eller to her da Taya var sendt ud af døren, men sådan blev det ikke, faldt i staver over noget i tv, og nu kan jeg ikke nå at få en time, for skal i gruppe kl. 12

Men måske det også nu er meget godt at jeg ikke sover , om ikke andet kan jeg vel nuppe mig en lille morfar når jeg kommer hjem fra gruppe.

Men nu ser vi, nu vil jeg slutte af og komme i noget tøj og lige få mig til at ligne et menneske igen 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt forvirret til morgen..