En speciel uge - ja ja den er ikke slut endnu

Turen til Sverige

I fredags pakkede vi bilen og satte os ind og var klar til at køre 450Km, men først skulle vi lige ind forbi Brøndby Strand med Xargo-vuffen, da han skulle passes inde ved Faster Janni og Onkel Søren.

Så gik turen eller afsted mod Sverige, nok var køre turen lang og ja man fik da lidt ondt i røven, men hold da kæft hvor jeg elsker at køre igennem det Svennske-land.
Der er bare sådan en ro, og så langt imellem alt, og hvilken natur man køre og kigger på, men da vi kom længere op, begyndte det jo også så småt at blive mørkt.

Vi havde da også nogle stop på vejen, hvor der lige skulle tisses og måske lige have lidt ned i maven.
Kl. 20.30 havnede vi på Paprikagatan og vi fik tømt bilen, og min kusine Simone fik parkeret bilen i en garage de havde lånt 🙂 Og så blev der ellers ud delt kæmpe krammere til Simone, Toomas, Mathilda og Thea ej hvor var det dejligt at se dem igen.

Så fik vi lidt mad og blev eller budt godt velkommen især af deres katte 🙂 ej hvor var de skønne, der havde vi allerede fået os nogle nye venner: Terror og Naken

Derefter ja så fik vi os lidt øl og et par glas vin, inden sengen kaldte, for man blir altså træt efter sådan en lang køre tur, men jeg fik slet ikke kørt, på turen derop, den klarede manden min.

Lørdag morgen da vi vågnede var der lige lidt tid til at købmanden åbnede og der skulle lige købes lidt mælk og juice til morgenmaden, men de sover sgu længe der oppe for der åbnede de først kl. 9 😉
image
Så der kørte Simone og jeg ned, og så var det ellers hjem og spise lidt morgenmad, inden vi skulle mødes med mindste kusinen Stephanie, hvor vi så skulle ud og købe blomster og sådan til Moster Vinnis fest .

Så da vi havde handlet kørte vi op til lokalet hvor der blev pustet balloner op og der blev sat blomster i vaser og sat på bordet.
Der blev skåret salat og skåret kød så alt det var klart.

Martin og Toomas var kørt til byen, så manden min fik sig rigtig en sightseeing og ikke mindst han prøvede at komme på Systembolaget, det har han længe ville opleve og se hvordan hulen det fungerede, så det tror jeg han syntes var en meget sjov oplevelse Haha.
Der efter kom de op til lokalet hvor de havde pizza med, for Martin var sulten 🙂

Der efter var det ellers hjem og i bad og gøre os klar til festen, og op i lokalet en time før gæsterne var inviteret, så maden og sådan kunne stilles på buffetbordet og Kl. 16 kunne festen begynde 🙂

Det var en fantastisk fest, og hvor er jeg glad for at vi var med til at dele denne dag med moster. Vi takker ihvertfald fald for en helt fantastisk aften hvor intet manglede.

Da festen var slut blev der ordnet det meste, så der sådan set kun var støvsugning, gulvvask og køkkenet der skulle tømmes og ordnes dagen efter.

Søndag tog vi til lokalet kl. 10.30 og 11.30 var lokalet tømt og ordnet, Stephanie, Simone og jeg kørte med moster Vinni hjem og hjalp hende med at bære ting ind hvor efter vi så gik hjem, og fik lidt frokost og så gik turen ellers i Slotsskoven.

Et fantastisk sted hvor der også var lidt dyr at se på, pingviner, sæler og elge, og bare naturen i det hele taget, jeg elsker det.
til slut fik vi lige en is og lidt at drikke og derefter skulle vi finde noget at spise for Martin var sulten 😉 Det grinte Toomas meget af, han syntes hele tiden Martin var sulten.
På vejen op til Sverige, havde vi set nogle skilte/reklamer om en MAX så det ville Martin gerne prøve, sådan en alla MC Donalds eller BurgerKing.

OG efter lidt at spise på MAX, tog vi til Ramberget for at se den fantastiske udsigt ud over Gøteborg, og ikke mindst for at se og klatre rundt på bjerget, og det gjorde min mand bestemt også, han var vist min egen lille bjerg-ged der. Men hold da kæft vi nød det, luften og den smukke udsigt, luften er bare så meget anderledes deroppe, jeg elsker det!
OG det gjorde min mand bestemt også 🙂

Efter Mathilda havde set vores begejstring for at rende rundt på bjerget, kom hun på om vi så ikke også ville se Bohus fæstningen, en gammel middelalderborg, og helt sikkert det ville vi gerne, men der trængte jeg virkelig til en tår kaffe, så først måtte vi lige ned forbi Preem hvor vi lige kunne købe noget at drikke og så min kop kaffe 🙂

Og sikke en god ide Mathilda kom med, det var også noget af en oplevelse, desværre var der ikke åbnet så vi kunne komme ind og se, men der var alligevel rigeligt at se og klatre på rundt op, helt sikkert endnu en oplevelse for livet 😀
Og igen var mande min ivrig for at klatre rundt, selv et par forsøg på at klatre op af den høre borg-mur 😉

Sikke en fantastisk dag, vi var hjem igen kl. 20.30 og så stod den på lidt aftensmad, hvor vi blandt andet fik smørgåstårta med laks og rejer. Og så blev der lige set lidt tv og så var vi eller også senge klar. Men Taya var lidt mut, for hun var ikke sikker på om hun ville med Mathilda i skole alligevel, men som vi sagde det var hendes eget valg, hvis hun ikke ville så skulle hun jo heller ikke.

image

Mandag morgen stod pigerne op, Thea gjorde sig klar til skole og Mathilda gjorde sig klar og der skulle gøres lidt ekstra ud af udseende da der skulle tages skole foto 🙂 Taya havde valgt at hun alligevel ikke ville med i skole, hun var lidt nervøs eller meget for tænk nu hvis Mathilda blev væk fra hende og sådan, selvom det tror jeg ikke ville være sket, men hun fik lov at blive hjemme.

Men hun fulgte Thea til skolen sammen med Simone og var med inde og se hendes klasse og sådan 🙂
Imens fik jeg pakkede vores ting, så de var klar til senere, da vi havde besluttet at køre hjem mandag i stedet for tirsdag.

Kl. 10 blev Simone og jeg hentet af moster Vinni, hvor vi så tog ind til onkel Holger som er indlagt eller er på sådan et hjem, inden han kan komme hjem.
Imens kørte Toomas, Taya og Martin også til byen hvor de så gik rundt og igen Martin var sulten, så de fik noget at spise 😉

Da vi havde sagt farvel til Holger, kørte moster os intim noget der hedder Universeum som er lidt ligesom den Blåplanet her hjemme, som vi besluttede os for at komme ind og se og lige få den sidste oplevelse med inden vi kørte hjemad mod DK.

Så alt i alt har vi dæleme haft en fantastisk weekend, og manden min er blevet bidt af det, og vil meget gerne, meget snart igen tilbage til Sverige, for der er stadig så meget mere han vil se og opleve derover.
LiseBerg nåede vi ikke, men vi nåede tilgengæld så meget andet, men ok det havde ikke været den varme oplevelse at komme der til, men så tager vi den til sommer, men mangel på oplevelser har vi bestemt ikke haft.
Så 1000 tak til min fantastiske familie for en helt igennem fantastisk weekend.

 

Vi landede i Dk kl 19 eller der landede vi i hvert fald i Brøndby Strand, hvor der var en glad Xargo-vuf der tog imod os, og lækker aftensmad som faster og onkel havde sørget for, det var lækkert og tiltrængt.
Her hjemme på Casa del Kongelys landede vi kl. 21 og så var det også næsten direkte i seng, efter sådan en tur på ca. 900km lagt bag os, men den tur tager vi i hvert fald til sommer igen, det er der slet ingen tvivl om 😀

Tirsdag stod den bare o afslapningens tegn, og så bare ellers bare lave ingen ting, vi holdet en slapper dag, for hvis det var rigtigt skulle vi jo først være kommet hjem tirsdag.

Her til morgen havde Taya 39 i feber, og var ret skidt, så hun måtte blive hjemme fra skole, så hun har sådan set bare ligget og sovet det meste af dagen.

Nu her ved 13 tiden rundede feberen lidt over 40 🙁 så mig igang med at ringe til lægen, men vores egen har lukket for tlf-tid og fik så en anden læge jeg kunne ringe til, der var telefonen også lukket, men der var et akut nummer, som ingen tog, men lige pludselig ringer de tilbage, og vi får af vide at vi skal komme op her kl. 14 når de åbner op igen.

Så faster Lisbet kommer og køre os, for skal ikke til at tvinge Taya til at gå nogen steder nu, hun er så skidt og kan ikke klare lys eller lyd.

Vores stakkels lille tøs, det er dæleme aldrig sjovt når ens barn er syg og bare rigtig skidt 🙁

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En speciel uge - ja ja den er ikke slut endnu