Brugt med Brugt på...

Sikke en weekend

Jeg sidder her og tænker tilbage på en fantastisk weekend, og tænker hvor skal jeg starte.
For når jeg så tænker nærmere over det så har jeg jo faktisk ikke været på her siden onsdag, og må sige der var jeg også godt brugt 😉
For der fik vi jo cuttet hækken fuldstændig.

Torsdag var manden og jeg begge fuldstændig mørbanket, kunne dårligt komme ud af sengen, men vi havde stadig de der 30 sække hæk der skulle køre i containeren, og det blev de skam også, men mere fik vi vidst heller ikke lavet den dag, og dog vi fik leget vandkamp med ungerne ude foran 🙂

Fredag var vi til kontrol med Xargo hos dyrlægen, og alt så fint ud, vi fik så lige lidt save med hjem vi lige skulle smøre på det sidste skorpe af såret der var tilbage en gang dagligt, indtil den var faldet af.

Så var det vidst også på tide at få skuret og renset poolen, og langt om længe kom den væk fra terrassen og blev sat omme i den anden del af haven, godt nok efter hækken er blevet cuttet kan man kigge lige ind men ærgerligt den står meget bedre der omme, og der er ligesom sol på hele dagen.

Xargo er jo en vand hund så mens poolen blev fyldt op på ny igen var han flere gange ved at hoppe op i den, fordi han er mest interesseret i vandslangen som sprøjter, så jeg fandt solbrixen og trillede den der om og så hoppede jeg i bikinien, for så kunne jeg da slikke sol, samtidig med jeg holdet øje med Xargo at han ikke hoppede op i 😉

Men føj da efter bare et kvarter var jeg ved at dø, men bed det i mig, for igen mit psoriasis har virkelig godt af solen, så en time på hver side blev det til, hvor jeg bare lå, mens manden så Touren, og så var jeg da også oppe og hive fat i vandslangen engang imellem og sprøjte på Xargo.

Taya glædede sig sådan til poolen var fyldt så hun kunne hoppe i, og det gjorde vi andre også, selv Markus og Lukas . Meeen de måtte sgu vente, for som jeg sagde til dem det er altså trods alt vores pool, og jeg ville i hvert fald gerne lige nyde den lidt selv, inden andre unger skal i, og i har nok hørt mig sige før, at de tror jo nærmest også at de har ligeså meget ret til det som Taya har, men ej altså der er altså grænser.

Men Taya, var den første der hoppede i, så kom jeg og så Martin, og lige pludselig står ungerne der igen, og står bare og glor ind over havelågen. Der råbte jeg sgu højt, ja det kan godt være hækken er blevet lavere, og havelågen ej heller er for høj, så at når man går forbi og lige kigger ind det jo så det, men at man bare står og og glor direkte ind over lågen det gider jeg sgu ikke, heller ikke selvom vi alligevel har et pænt nært forhold til de unger, så jeg bad dem smutte for det gad jeg sgu ikke se på, for man måtte altså god kunne sidde i sin have/pool uden at blive nedstiret.

De gik også, men det passede dem sgu ikke, for det jo snyd Taya må komme i poolen når de ikke må.
Men efter Martin og jeg havde været i kunne de få lov at komme ind og hoppe i.

image image image

Lørdag stod den på et formiddags visit hos Oldefar, hvor Marin lige fik pudset hans vinduer, så et par timer blev det til, og så dansede Martin, Xargo og jeg hjem igen, Taya ville blive lidt ved Oldefar, og det fik hun lov til, så skulle han nok køre hende hjem inden længe 🙂

Så 2 timer efter kom Taya hjem, de havde været i haven og hente kartofler og så havde Taya spist en masse agurker og så skulle de også lige et smut forbi kirkegården og sige Hej til Oldemor 🙂

Jeg skulle igang med at stege frikadeller og kyllingefileter til Sanwich næste dag.

Ungerne plagede om en tur i poolen, og jeg kunne ikke sidde og holde øje med dem, hvis Lukas og Markus skulle med i, men så tog Carina da heldigvis tjansen, og hun hoppede da sågar også med i.

Jeg fik stegt frikadeller og kylling, så var der bare at ordne salat og stede bacon tilbage, og det skulle jeg ellers gøre mens Martin kørte sin mor hjem, så vi kunne få bilen til SommerLAnd Sjælland.
Men det var simpelthen så varmt så jeg endte med at sidde ude foran, og snakke med Carina og Vibeke og nåede faktisk ikke længere, og sad der stadig da Martin var hjemme igen 🙂

Martin nåede ind og ordne salat inden jeg kom ind Hehe, har sgu en ret skøn mand der hva?

Da jeg kom ind, skule jeg lige have en tår kaffe og Taya var gået over på den anden legeplads med Nadia og havde fået afvise hun skulle være hjemme 21.15
Jeg var på vej i bad, da det lige pludselig hamrede på døren, det var Vibeke, og Christian og det første jeg ser var blod på Christian og han var også helt oppe og køre, men så ikke noget at sige til Christian og hans kammerat var blevet overfaldet helt umotiveret på Slotsgade, hvor de bare var kommet gående som to kammerater nu var og små grinet og hygget altså hvor der så kommer en og slå ud efter Christian og derefter kammeraten og Christian løber hjem, og Vibeke skal jo derop men vil ikke køre selv så derfor kommer hun ind efter Martin for hvis nu gerningsmanden stadig er der, siger hun skal ringer til politiet, det gør hun men hun skal også køre så jeg tager opkaldet og så køre de, og jeg får en dame at snakke med og fortæller hvad der er sket, men min anmeldelse vil hun ikke tage imod da jeg ikke er offerets mor eller den overfaldte. Hallo jamen de er jo kørt op til kammeraten, hvor gerningsmanden også er “nåh jamen er han der stadi, ja det var han lige før jamen så var det en anden snak og jeg blev viderestillet. Men den blev så lagt på, og der står jeg så med naboens telefon, så mig ind efter nøglen til svigermors bil og så ellers køre der op, møder Martin på vejen, for der var kommet politi og det hele så ingen grund til han blev.

Vi kørte lige op til Vibeke og fik afleveret hendes telefon, og så spurgte hun om jeg ikke ville hente hendes smøger til hende og selvfølgelig ville jeg det.

Så hjem med Martin, og så op med hendes smøger og så blev jeg lige lidt deroppe, og men vi står der er der nogen der står og filmer, ja WOW hvor er det da fedt, sådan nogen idioter. Og mens vi står og de blir afhørt og sådan kommer der også nogle knægte, fremme med deres mobiler og filmer og tager billeder hvor den ene spørger hvad der er sket,

Vi siger det er umotiveret overfald, hvor den ene så siger det var sikkert en udlænding, hvor til jeg svare nej du han var pære dansk, men så er det vel ikke værd at skrive om.
Der efter går de videre og stopper op for at stå og tage selfies med politiets blåblink i baggrunden, hvad fanden er det for en indstilling at have, blir sgu så sur.

Men heldigvis skete der ikke noget alvorligt med Christian og hans kammerat, det kunne have gået meget værre til.

Nå men jeg hjem igen, Taya var kommet hjem og gået i bad, og jeg gik så igang med de skide bacon jeg stadig manglede, og så var det også ellers bare i seng.

Kl. 7 søndag morgen ringede vækkeuret, og så var det op en hurtigt let skyller og så ellers ned og få gang i morgenkaffen og så skyller der smøres Sanwich , og kl. 8.30 var vi ude af døren, hvor vi så skulle hente Laura fra Tayas klasse og så kørte vi afsted mod SommerLand Sjælland.

Ude på motorvejen støtte vi på Henrik og Malene, som også skulle med, og senere oppe i SommerLand kom svigermor og Erik, og MArtins moster Mai-Britt, hendes mand Max og deres søn Mikkel.

Taya og Laura fik lov at rende rundt selv, og vi havde aftalt et møde sted, og der mødtes vi kl. 13 hvor vi spiste frokost alle sammen, hvor vi derefter gik i badeLand.

Badeland var virkelig til trængt for puha det var varmt, men sikke en dag, og dejligt vi kunne samles så mange, det var da pisse hyggeligt.

Efter badeland var der lige en halv time til vi skulle mødes igen, og den halve time gad pigerne da ikke at rende med os, så de var hurtige til at smutte, men kom da også til møde stedet kl. 17 hvor vi så gik ned og købte en pizza, for havde sagt til Martin jeg gad sgu ikke stå og grille i sådan en varme, og tøserne var også meget ivrige for at komme videre igen, så de fik vel dårligt slugt deres pizza, før de var smuttet igen 😉
Så 18.45 var sidste møde tid, da de lukkede kl. 19.

Så var det ellers hjem ad mod Slagelse og få afleveret Laura hjemme hvor vi takkede for en dejlig dag og hendes forældre for lån af hende 🙂
Og så var det bare hjem og få pakket ud og så lige få styr på Tayas ting som hun skulle have med idag og så kaldte sengen også.

 

I dag sov vi nogen Lunde længe eller så længe Xargo lod os sove og det var egentlig ikke så længe, eller manden var stået op, og jeg sov vidst videre og blev vækket af at svigermor ringede.

For at høre om jegville hjælpe Eriks mor Inger med at få ryttet ud i hendes skabe og rykket lidt om, og selvfølgelig vil jeg da det, har jo også sagt til hende at hun bare skulle sige til så ville jeg hellere end gerne hjælpe hvis hun havde brug for det 🙂

Så fik Ingers nummer så kunne jeg ringe og aftale nærmere, og først så aftalte vi torsdag kl. 13 hvor lidt efter ringede Inger tilbage og sagde hun ikke kunne der alligevel, så vi rykkede det til søndag 🙂

Kl. 12 blev Taya hente af Lisbet og Christian og Ea og Christoffer, og så kørte de afsted til Lalandia til på onsdag.

Og Martin og jeg har bare lavet ingenting, jo lige her ved 18.30 tiden tog vi bilen og kørte til fedet for Xargo kogte, så han trængte til at køre komme en tur til vandet og blive kølet ned, og han nød det virkelig, så det var vidst lige det han trængte til.

Og nu er klokken ved at nærme sig senge tid igen, og imorgen er endnu en dag, og den står på køre tur, ud i landet nu hvor vi  stadig har svigermors bil.

image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brugt med Brugt på...