Dagene er blevet talt....

Sidste skoledag i 3. Klasse

Det jo ikke til at forstå, 4. Klasse i vente forude, hvor blev tiden af?

Til morgen, kom der en smule stress på, for Svigermor kom med bilen 7.30 og skulle køres på job, og der skulle spises morgenmad i 3. Klasse
Landede hjemme igen kl. 7.50 hvor det var pakke te, kaffe og vandmelon med og så ellers op på cyklen og afsted, men halvvejs på cyklen måtte vi vende om for havde glemt smøret, men der var vidst rigeligt med smør, så havde egentlig ikke været nødvendigt 🙂

Da kl. Blev 9.15 var det afsted hjem med cyklen og så ellers få startet bilen hvor jeg skulle ud i psykiatrien, og syntes godt nok programmet var presset, for havde lovet Taya at jeg skulle komme tilbage til skolen og med ned til afslutningen i hallen.
Så  mens jeg stod og trippede på at Bolette kom, nåede kl. At blive 9.50 og jeg havde tid 9.30, så hun fik også af vide jeg egentlig ikke havde tid til at være der, så hun forstod ikke hvorfor jeg ikke havde aflyst tiden og fået en ny, men aflyste også den sidste tid, så det syntes jeg ikke rigtigt at jeg kunne tillade mig.

Så vi fik en hurtig samtale og lavede en ny til om 14 dage, så jeg hurtigt kunne komme videre.

Hurtigt hjem og lufte Xargo og så ellers have andet tøj på, for man kunne jo sidde helt stille og så mærke sveden rende ned af en.
Selv om der var styrt regnvejr igår og en masse buldren og bragen så havde det ikke hjulpet en skid på luften, mega trykkende og tung 🙁

Op i hallen og høre Søren Ranthe ønske god frie og så skulle der ellers synges til ferie, og så var dette skole år slut.
Taya ville ikke med hjem så hun blev i SFO og kom hjem ved 15 tiden.
HVor hun så ventede på Sara kom, da hun skal sove her til imorgen.

Vi har egentlig ikke set meget til tøserne, for de ville også spise aftensmaden på værelset, og det fik de lov til, efter maden valgte vi at køre en tur til stranden, fordi Xargo havde det varmt om lå og halsede hele tiden, men så ville tøserne også, eller de spurgte om vi ikke lige havde noget Sara kunne bade i så de måske også lige kunne få en dukkert.

SÅ afsted til Frølundefed, og tøserne var ikke længe om at hoppe i, Taya var dog den første under, og efter 20min kunne vi høre lidt buldren og bragen i det fjerne og besluttede at køre hjemad igen.

Da vi kom hjem tog tøserne sig lige en hurtig skyller for at få skyllet sand og sådan af, og så smuttede de ellers på værelset, med lidt guf og ja så så vi ellers ikke mere til dem, ud over lige nu hvor de har sagt godnat og Sara ville ringe hjem til sin mor og sige godnat, og det skulle hun selvfølgelig have lov til.

SÅ en dag der startede med stress sluttede af med hygge og afslapning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagene er blevet talt....