Skole hjem samtale...

Påske ferien skudt igang…

Martin og jeg nåede dårligt at får øjne her til morgen, før Taya spurgte om Signe måtte overnatte til imorgen.
“jamen godmorgen men pige, har du også sovet godt”

Har de sidste 14 dage lovet hende og finde en dag Signe kunne få lov at sove her, og havde faktisk sagt måske lørdag til søndag, meeen det jo ikke lige det man lige vil have i hovedet lige når man faktisk har slået øjnene op, havde ikke engang fået min morgenkaffe endnu 😉

Men ja Martin og jeg snakkede om det, og vi havde jo ikke nogle planer så hvorfor ikke 🙂
Jeg vidste Signe-pigen ar hos hendes far så måtte jo lige sende ham en SMS, og det var jo også sådan med kort varsel, at spørge, men skrev jo at Taya spurgte om Signe kunne lege og evt sove her.

Svaret tilbage var ” Signe vil gerne lege og sove hos Taya” så vi fik os en overlykkelig tøs 🙂
Aftalte med Signes far at hun kunne komme kl. 13, og så kunne vi også lige nå at gå en tur med Xargo, og Taya kunne Lie nå at få ordnet hendes værelse, for man kan ikke have gæster hvis ens værelse roder.

Signe-pigen kom og tøserne gik straks på værelset, og ja de passer jo sig selv, men Martin og jeg lige fik set en film.

Pludselig ringer det på døren, og kunne godt se der stod lidt mange ude foran døren, så jeg åbnede og der stod, Caroline, Frederik, Simon og Semir fra klassen og spurgte om pigerne kunne lege. Så jeg kaldte på dem og de kom op og blev noget overrasket over at de 4 stod derude, så de fik lov til at gå ud og køre rundt sammen med dem, Signe havde jo ikke cykel med, så hun lånte Tayas løbehjul, og så kørte de op efter Ingeborg.
Det er sgu fedt at de sådan kan være sammen på den måde og så er der jo sti området her og over på Klostergade/slotsvæget hvor de kørte rundt på.
Tayas mobil var selvfølgelig død for strøm, så jeg spurgte hvornår Caroline skulle være hjemme, men hendes mor ville ringe til hende, nå men om ikke andet kunne jeg jo bare gå ud efter dem når det var spise tid.

Kl. 17.45 var maden færdig flæskesteg, men brunede kartofler og almindelig selvfølgelig og brun sovs.
Pigerne var ikke kommet endnu, men havde været ude og kalder, og skrevet til Caroline og hun kunne sende dem hjem ad.

Og de kom også, men der var de brunede kartofler blevet lidt kolde øv øv men det gik jo nok.

Vi elsker simpelthen og have Signe-pigen på besøg, hun er virkelig en fantastisk tøs, men den sjoveste hun og attitude , men det har hun vidst ikke fra fremmede når man også har lidt kendskab til hendes mor, så ved man virkelig hvor det kommer fra.

Det har alt i alt været en skøn dag, og vigtigst af alt, at se vores pigeså glad som hun har været i dag, det varme virkelig ens hjerte, sådan en dag har hun vidst trængt til.

Nu er det vidst også snart senge tid, tøserne er faldet i søvn, har lige været nede og tjekke, så må vi se hvornår de vågner.

Så god nat og sov godt herfra…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skole hjem samtale...