Fantastisk søndag

Tankerne flyver afsted

Solen skinner og vejret er skønt og friskt.
Morgenturen med Xargo, blev bare den sædvanlige runde selvom jeg havde i tankerne at runde marken, men det blev det alligevel ikke til, men tror nu han er godt til Freds, han fik lov at løbe frit på Frederikshøj, og fik øje på en harems, sikken en fart han fik på, men piftede og kaldte af ham og han stoppede heldigvis op og løb tilbage til mig. Men hvem siger at han gør det næste gang, det jo ingen garanti.

Nå men jeg så kom hjem og plantede mig i sofaen og skænket kaffen op i mit krus, begynder tankerne at flyve afsted, og tænker på torsdag, hvor jeg skal til gynækologen, som så skal se på mine knuder i underlivet, og så se om det er noget han kan fjerne eller om jeg skal henvises til sygehuset.
Vil bare have det overstået, men alligevel ikke, for frygter ventetiden. Ved at den blir lang, når først jeg har fået fjernet kunderne, og så skal vente på svar om de er god eller ond artede. Det er sgu den ventetid jeg frygter mest. Men ja jeg skal lade være med at tænke for meget over det, det er jeg udemærket godt klar over, men det er sgu svært. Og dig som sidder og læser dette nu, tænker også lad vær med at tænk for meget over det. Men er næsten sikker på at hvis det var dig, så var dine egne tanker også selv fløjet der udad.

Men ja lad os nu se hvad de siger på torsdag, håber på at det er noget han selv kan klare, så det bare kan klares med et lille indgreb, så vi krydser fingre, men lige på torsdag blir det nok ikke klaret, for der er jo kun sat tid af til undersøgelse.

Tror også min mand, snart håber det er overstået, for i ugen her op til ja så har det bare været NO GO, ingen intimitet eller sex eller noget som helst, har simpelthen ikke haft lyst, for kan ikke rigtig finde nydelsen frem, og hvis jeg ikke nyder det ja så er der vel ikke meget ved det, så kunne man nok bare nærmest binde en seddel om min tå og så ville det vel være som at dyrke sex med en død. Det tror jeg næppe min mand vil syntes er lækkert. 😉
Så forstår bestemt godt at han føler sig forsømt, så nu skal vi bare have det her skidt overstået og så kan intimiteten komme godt igang igen 🙂

Så kom torsdag så vi eller jeg i det mindste kan få lidt ro på…

Nå men ellers er dagen her jo bare som alle andre dage, og dog, i dag skal Taya-fisen hjem til Signe-pigen efter skole, de havde ellers spurgt om onsdag, for så kunne de følges til svømning nu hvor de går på samme hold igen, men den går ikke for hun skal jo også passe hendes bordtennis, så det blev så til i dag. HVor hun så skal spise og så henter jeg hende hjem Kl. 19

Så nu hvor hun spiser ude i dag, ja så står den nok bare på brød her eller ingen ting, sådan plejer det at være når hun ikke er hjemme til spisning.

Det var så lidt af dagens tanker, nu vil jeg skænke lidt mere kaffe op og hækle videre på det tæppe der egentlig skulle have været fødselsdagsgave til min Faster Lisbet som havde fødselsdag i januar, men kom aldrig så langt, da der jo ligesom kom så meget andet vigtigere i vejen.
image Og gav jo Faster og Onkel et tæppe i julegave i 2014, hvor de sagde at de blev nød til at få et mere, for de sloges om det andet, så havde hele tiden i tankerne at de skulle have et mere, men det blev bare ikke færdigt til tiden, så nu må jeg bare gøre det færdigt, så de kan få det, men har vel ikke så travlt nu hvor foråret er på vej og derefter kommer der jo sommer, men alligevel når man nyder sommeraftnerne i haven, så kan det også sagtens blive lidt køligt, så mon ikke de kan bruge det alligevel, nu hvor vi håber at vinteren snart er slut.

I går fik jeg også den kedelige nyhed, at min gamle Loui -mis som blev boende hos min Faster Janni i 2005, da jeg flyttede til Jylland, og jo siden har været hendes kat, fik fred igår. Han var en skøn kat med et fantastisk ego, men han var også gammel 15 hvis ikke 16 år, han har haft et godt liv. R.I.P Loui-misseren .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk søndag