En hård nød at sluge. FUCK CANCER

Let til vrede og irritation

wow ser min skærm sådan ud ? Nu er det også kun over en uge siden, eller noget, men lige pt. er det lige før jeg ikke ved hvad dag det er, eller nærmere ved at glemme hvad jeg selv hedder.

Der har jo været så meget, men så alligevel ikke for det jo ikke mig der blir belemret med noget mere. Men jeg er jo åbenbart kun god nok når det er de mindre opgaver, som indkøb og tjek hvis der ikke r nogen der har hørt noget.
Men ligeså snart det så blir alvorligt, ja ja så er Helene (nårh ja det var jo mit navn 😉 ) ikke god nok.
Men de sidste 3 år måske 4 år har jeg faret rundt og handlet og diverse for min kære Farmor, for hvorfor sku det ikke være mig, jeg er jo den der bor tættest på.
Min far har hun jo ikke kontakt med, min ene faster bor i Skælskør, og den anden i Brøndby, så selvfølgelig klare jeg da alle de ting, for jeg går jo bare hjemme og har tid nok, samtidig med jeg kæmper med mine egne problemer og sygdomme. Men det er jo ikke fysiske, så de er jo ikke til at se, så det klare jeg nemt.
Nu skal jeg heller ikke lyde som en utaknemmelig strid kælling, for jeg gør gerne dette og hjælper min Famse, dog kan jeg bare ikke stå til rådighed 24/7 for jeg har også mit at tage mig af.

Men ja ja jeg er jo kun 3 generation, så når der lige pludselig er tale om en alvorlig sygdom, så er jeg åbenbart ikke god nok mere. Jeg blev lovet at jeg selvfølgelig nok skulle blive informeret med alt, og sådan, det er også fint nok, har også tilbudt at tage med, men nej nej, jeg har jo min hund og sådan, så jeg kan ikke bare tage hjemme fra. Men inden denne sygdom blev konstateret ja så skulle der jo stadig handles og sådan, og det klarede jeg fint selvom min hund skulle være alene hjemme, og min hund skal jo lærer at være alene hjemme.

Nå men var jo meget spændt på hvad der skulle ske, for Famse og mine fastre havde jo været nede og høre om behandling og sådan i tirsdag.
Og min Famse på 83 år høre ikke så godt og blir det for ind hvilket og sådan lukker hun helt af, og jeg var jo blevet lovet en melding, om hvordan og hvorledes.

Jeg hørte ikke noget tirsdag, og ja vrede og irritationen hobede sig godt op i min krop, for det syntes jeg ikke var i orden, hørte faktisk først noget kl. 21 tirsdag aften og det var fra min farmor selv, som faktisk troede en af mine fastre havde kontaktet mig.
Og jeg blir endnu mere irriteret og meget skuffet, og føler faktisk ikke jeg er god nok, selvom at jeg har været god nok i flere år, for at sørge for hendes indkøb og diverse ting. Med ja igen jeg er jo bare 3 generations, så sådan skal det jo nok bare være, jeg må jo bare bide det i mig.
Og Famses undskyldning jamen de tænker jo bare nok på din psykiske tilstand, ja mig i røven hvem har tænkt på den og haft forståelse for den i alle de år, ja undskyld jeg spørger bare?

Ja undskyld mig mine sure opstød, men af med dem skal jeg, og det jo derfor jeg har min blog, for her kan jeg ytre mig som jeg vil. Og dem der ikke kan tage det må sgu bare lade være med at læse med.

Men ja Famse har jo Lungekræft og det kan ikke opereres, så stadie 1 og 2 er det ikke. Så hun skal starte på noget kemo, i starten fortalte Famse mig at hun ikke vidste om hun ville, for lige nu havde hun det jo sådan nogenlunde. Og hun er bange for at Kemoen gør hende mere dårlig og syg angående bivirkningerne. Og  man har jo hørt så meget om kemoen og dens bivirkninger. Og det er hendes eget valg, vi andre skal ikke vælge for hende.
Men det blev så åbenbart til at hun vælger at prøve at starte på kemoen, og starter faktisk på det i dag, så hun skal til Næsved hver 3 uge og have kemo og de andre 2 fredage skal hun tage kemo i pille form, hvis blodprøven hun skal have taget hver fredag morgen er i orden, hvor så lægen vil ringe til hende en time efter og fortælle om hun skal komme til Næstved eller må tage sin pille.
Så er det jo bare at vente at se hvor kemoen føre hen.

I dag har skolen innovations døgn, og det betyder så at elverne har fri i dag, hvor så alle lærer skal være på skolen eller noget kursus i et døgn, og til Januar er det så elverne der skal være et døgn på skolen.
Vi havde jo glædet os til at sove længe, meeeen det er lidt svært med en lille Xargo i hytten, så det var op for mit vedkommende Kl. 6 alligevel, for når Martin står op og går i bad, ja så er det mig det går ud over, så vil Xargo skutte sove mere, så op med mig og bærer ham ned. Han skal ikke tage mange flere kilo på for så kan jeg virkelig ikke bære ham mere, pga min skide gigt.

Taya der imod kunne jo sove længe som hun jo rent faktisk elsker, så da hun kom op gloede jeg sgu noget, for Kl. var 6.30 og det er jo der hendes ur normalt ringer og vækker hende, men det var ikke sat til i dag.

Her Kl. 12 skal vi op og hente Lukas i SFOen, det har vi lovet, fordi han syntes det er så snyd at Taya må være hjemme, men Carina og Jesper skal jo på arbejde, men så tænkte jeg at så kunne vi jo hente ham, så han kunne komme tidligere hjem, og det ville han gerne.
Så det er sådan set planen for i dag, og så skal jeg sådan set også være chauffør for svigermor her til eftermiddag og køre hende til Kalundborg, og så har vi bil i weekenden, og det jo ikke så tosset. Men imorgen får vi den nok ikke rigtig brugt for der skal vi passe Lukas og Markus, og Markus kan bestemt ikke tåle at køre bil, så det er helt udelukket.

Har forresten også nogle små nerver på, og de blir nok også meget større senere i sær inden onsdag morgen, for jeg har længe søgt en tandlæge, har faktisk ikke været ved en tandlæge siden Jylland, for da jeg flyttede tilbage til Sjælland, der har der ikke været nogen der tog nye patienter ind 🙁 Så det jo bare skønt.
Men så faldt jeg lige over en annonce på facebook og en der havde et kampagne tilbud, til 299,- hvor man faktisk spare halvdelen ved første besøg. Så man skulle bare sende en sms og så ville de kontakte en, og der stod der ville være en vente tid på 2 til 3 uger før man blev kontaktet, så tænkte det jo fint for med at få en tid efter man var blevet kontaktet ville der være 1 til 3 ugers ventetid, så det var jo fint for så kunne jeg jo nå at få min udbetaling til december. Hmmm men så lang vente tid var der så heller ikke, for jeg blev kontaktet allerede i går, og det var i forgårs jeg sendte beskeden.
Og fik allerede tid på onsdag Kl. 8.40 bum bum så jeg skal lige ud og finde nogle penge, for selvom det kun er 299,- så er det lidt svært at trække ud af madbudgettet.
Men det skal være for jeg skal virkelig have tjekket de tænder, og før hen havde jeg altid pæne tænder, og har stadig ikke haft et hul, så det frygter jeg sgu også at jeg lige pludselig har, nu hvor jeg ikke har kunnet passe tandlæge kontrollerne i lang tid nu. Så det blir spændene, at se hvad de siger. At min tungepiering så har ødelagt mine fortænder og lavet riller i, så kaffe drikkeriet og røgen tydeligt kan ses, selvom de blir børstet flittigt det jo så det, men så har jeg da en mulighed ved at få mig en tandlæge nu, at kunne få dem pudset med jævne mellem rum igen. 😉

Nå men nu er det vidst alt for nu, kan høre Taya råbe højt nedenunder af den lille terrorist, han er faktisk ret strid ved hende til tider, selvom hun ellers ihærdigt prøver at få sat sig selv i respekt over for ham, men det kommer nok, det jo også svært for ham, at hun nogen gange syntes det er sjovt og så ikke, så er det jo ikke nemt.

Kan i have en skøn dag og om ikke weekend, det vil jeg i hvert fald prøve, og tak til jer der læste med og gad høre på mit sure opstød.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hård nød at sluge. FUCK CANCER