Optaget eller ikke optaget

Svensken kommer…

Så er nedtællingen nede på timer og ikke dage mere, i dag kommer de 🙂
Vi glæder os, og tænker de glæder sig endnu mere, for nu kan de endelig få lov at møde Baby L, og ikke bare nøjes med at se billeder på Facebook.

Har i løbet af ugen. når tiden har været til det og Lille-fisen har artet sig, fået ordnet lidt, så hytten ikke flyder når de kommer, mangler stadig lidt, men tænker ellers går det nok, det jo ikke dronningen og hendes følge der kommer 😉
Men så længe jeg selv kan leve med det og jeg selv syntes det er præsentabelt mit hjem, så er det vel fint nok.

Jeg er jo kun menneske, og selvom vores Baby L er ganske nem, så er det at være nybagt mor, stadig hårdt arbejde, man er hele tiden på også selv om hun sover, så er lyt-lapperne altid ude, for er man lige i kælderen og ordne vasketøjet, ja der er hele tiden noget, og man vil jo gerne gøre det hele så perfekt, men hvem er egentlig perfekt?

Der vil altid være nogen der dømmer en for sin gøren, alle kan ikke være ens, som jeg altid har sagt kan ikke være perfekt, men jeg vil gøre min bedste, og så længe jeg gør mit bedste, og giver mine børn kærlighed, nærvær, tryghed, omsorg og støtte og ja så skal det hele nok gå, ja man kan fejle men man er jo kun menneske, og man lære trods alt af sine fejl, men igen så længe man gør sit bedste.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optaget eller ikke optaget